torsdag 31 december 2009

Häppy nju jeer!



Nu är det bara timmar kvar på detta år. Maten står på spisen och jag ska pipa ner till affären för att köpa de sista ingredienserna till efterrätten. I eftermiddag bär det iväg till familjen Å, ser jag fram emot vääldigt mycket!

Har hunnit packa det mesta till bb-väskan, inklusive nya Myrkläder. Om Myran får plats i dem, man vet ju inte hur stor klump det blir. Just nu känns det som det kan vara en 5-kilos här med, börjar bli riktigt knepigt att få på sig strumporna till och med utan att man känner att man mosar inälvor och bebis mot varandra. Det visar sig inom snar framtid =)

I förrgår var vi hos barnmorskan, de vanliga kontrollerna gjordes och allt såg normalt ut som vanligt. När det skulle kännas efter hur Myran låg så fick hon, likt förra gången, dubbelkolla med en annan barnmorska eftersom hon inte kände sig 100% säker på att huvudet var nedåt. Det närmar sig ju förlossning med stormsteg så för säkerhets skull fick vi gå in hos läkaren också för ett snabbt(!) ultraljud som konstaterade att huvudet var ner o fötterna upp, bra i det här fallet haha! Det var spännande att få se Myran live igen, även om vi inte såg mer än en huvudform, uppifrån, och att hjärtat slog. Det är såå spännande! Finaste Myran!

Efteråt gick vi genom gamla stan till NK för att hitta åka-hem-kläder till Myran. Det var riktigt dåligt utbud där så vi hittade ingenting. Klart att vi hade kunnat köpa nå fint men inte i rätt prisklass, en body i strorlek 50 för 1500kr är inte riktigt vad vi hade tänkt oss när man inte ens vet om den är för liten när Myran föds. Det blev en KIZZ body från kappahl i stället i storlek 62 haha, M kunde inte låta bli. Egentligen var vi också ute efter en gallerfilt, det trodde jag man skulle hitta överallt men det visade sig att det var helt fel. Får bli näthandling. Efter den långa promenaden hade jag sjukt ont och det höll i sig hela gårdagen med. Idag känns det mycket bättre dock. Skka ta det lugnare med långväga promenader nu sista veckorna, även om jag har kryckor. De hjälper ju för stunden men sen får man lida. Onödigt.

Och ja just det! Nu har vi beställt vagga! Det blev en knoppa med gröna prickar, fiin! Till det beställde jag igår ett påslakanset till vagga från polkadot design i gult, det kommer att bli så fint!

Nu ska vi bara köpa en till malmbyrå så jag får ner alla Myrans kläder i lådor så känner jag mig nöjd. Och ta hem gungstolen. Och sätta upp en hylla i sovrummet. Och kanske köpa en nattlampa =)

Ses snart!

Gött slutt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar